Ugreit Music

Kristian Fanavoll Tvedt

Kristian Fanavoll Tvedt

Kristian Fanavoll Tvedt(37) har arbeidet i den norske musikkbransjen i over 20 år som produsent, pedagog, låtskriver og musiker. Tidligere har han hovedsakelig gitt ut instrumentalmusikk under artistnavnet TVDT. Nå viser Kristian omsider hvor dyktig vokalist og formidler han er, og har valgt å relansere seg som Kristian Fanavoll Tvedt. Her kommer det frem nye sider som viser en sårbarhet og ærlighet musikk-Norge ser alt for lite av.
 
De senere årene har Kristian jobbet med store norsk artister og er blant annet kreditert på låter som til sammen har godt over 20 millioner strømminger. På denne listen står blant annet artister som AURORA, Frugaard, Orbo, LÖV og Josefin Winther. I tillegg til å være en etterspurt produsent i Norges musikkbransje har Kristian også valgt en jobb som pedagog der han underviser musikkproduksjon.

stream

Den første utgivelse på Ugreit Music, “Inn til land”, befinner seg i et landskap som kombinerer organiske og elektroniske elementer på en smakfull måte. Med en ektefølt vokalprestasjonen skinner Kristian Fanavoll Tvedt sin stemme igjennom med en formidling som griper lytteren. Tekstlig rommer ”Inn til land” store tema som blant annet utilstrekkelighet og å stå i en selv.